OM SKOLEN
husene, skolen, øvelokalerne, koncertsalen og cafeen
OM SKOLEN
livet på skolen i timerne og fritiden

Når du bor på skolen er du i en rar åben verden, hvor modsætninger kan mødes og lære af hinanden.
Der er nok at gøre, og der er masser at spille med. 6 studier, 4+3 øvelokaler og 3 trommebokse mv, er ligesom resten af skolen altid åbne.
Hvis du hellere vil spille i koncertsalen på Michel Camilos gamle flygel kan du også det.
Nedenfor kan du læse om faciliteterne, husene, skoven, stranden, værelserne, økosaunaen, frugthaven, halmballehuset, kunsthuset, ølbrygningen .... og meget mere.
 God fornøjelse.

FACILITETER INDE
Vi har 2 store studier med indspilningsrum samt 4 lidt mindre. Derudover er alle vore godt 25 Macs sat op så du kan producere musik, lave grafik og video mv.
Vi har 4  veludstyrede øvelokaler,  og når der er press på bruger vi også koncertsalen og caféen.
I koncertsalen er der masser af PA, digitalmixer, Steinway, "biograf"  mv.
Der er desuden 3 meget store øvebokse, 3 trommebokse, og en del andre øvemuligheder.
Pianolab giver mulighed for at nørde brugsklaver - også når man er mange. DataLab er et af mange muligheder for at producere musik, eller lave grafik/video. Her er der keys, Ableton live med pads, logic osv.

FACILITETER UDE
Som i en lille landsby er husene placeret i en hestesko,  op mod spisesal og skole.
I "haven" er der skov, frugtlund, bålpladser, økosauna, halmballehus, tennis- og fodboldbane. Den kæmpe udendørs scene, har også træningsfacilliteter, og der er mulighed for at overnatte i vore shelters eller lege på teambuildingbanen.
HUSENE
Du bor i et af 8 huse sammen med 10-12 andre. Det er jeres, og sammen med en huslærer finder I ud af hvordan I vil leve.
Vi holder ro efter klokken 23, men cafeen (og skolen) er altid åben.

SKOV; STRAND; ODSHERRED - OMKRING SKOLEN
Der er ret lækkert rundt omkring os.  Vi har skov og strand tæt på, og Odsherred er kendt for sit fantastiske lys.
Vi har selvfølgelig flere solskinstimer end andre steder i Danmark, og i det hele taget er her rart.

LÆRERNE OG RESTEN AF PERSONALET

Der er 14 fastansatte lærere, hvoraf 12 er professionelle musikere, som du møder hele tiden - også om aftenen når de har "vagt".
Vi har endnu flere faste timelærere som du ser i undervisningen, og en hel del undervisere og musikere vi tager ind efter behov.
Vore undervisere er dog ikke bare profesionelle - de brænder både for deres fag, og for alt muligt andet. Bliv derfor ikke overrasket når en lærer der er professionel musiker snakker om, og underviser i eksistentielle, politiske og praktiske fag. Vi er engagerede mennesker der lever efter at der også skal bredde til et menneskeliv.
Det gælder også "det praktiske" personale. I køkkenet og hos pedellerne finder du dygtige og lidenskabelige mennsker det godt kan betale sig at tage en snak med. Og vi vil gerne!
Se mere om lærerne i pdf-filen nederst.

Dagligdagsbilleder

Nedenfor billeder fra dagliglivet. Følg os på sociale medier for at se mange flere - og få historier fra livet på skolen.

lyst til at høre mere - kontakt os!

Du kan snakke med os - fx en lærer - eller vi kan lave en aftale om at mødes.